اخبار

بررسی پروژه‌ها و معرفی اعضای جدید در مرکز تحقیقات

معرفی اعضای جدید مرکز تحقیقات

جلسه اعضای تیم مرکز تحقیقات مولکولی و ژنتیک سرطان مهر سهیلا به میزبانی خانم دکتر جلالی‌فر، روز شنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴ با حضور خانم‌ها ریحانه محمدی، المیرا نکوئیان، کیانا میر نظری، زینب پورسعیدی، عارفه درویشی و زهرا فاتحی برگزار شد.

در آغاز این نشست، اعضای جدید مرکز تحقیقات معرفی شدند و خانم دکتر جلالی‌فر ضمن خوش ‌آمدگویی به آن‌ها، بر اهمیت همکاری، هم‌افزایی علمی و نقش فعال پژوهشگران در پیشبرد اهداف علمی و تحقیقاتی مرکز تأکید کردند.

معرفی اعضای جدید مرکز تحقیقات

در ادامه، پروژه‌های تحقیقاتی در حال اجرا و طرح‌های پیشنهادی جدید مورد بررسی قرار گرفت. همچنین الزامات، ملزومات و پیش‌نیازهای ورود به آزمایشگاه تشریح شد تا فعالیت‌های پژوهشی در چارچوب اصول ایمنی و استانداردهای لازم انجام گیرد.

معرفی اعضای جدید مرکز تحقیقات

از دیگر محورهای این جلسه، بررسی طرح غربالگری و سامانه رجیستری سرطان مؤسسه بود که به عنوان یکی از برنامه‌های راهبردی مرکز در دستور کار قرار گرفت.

در پایان، اعضای حاضر از آزمایشگاه مرکز تحقیقات بازدید کرده و با تجهیزات، امکانات و ظرفیت‌های موجود برای انجام پروژه‌های پژوهشی آشنا شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *