اخبار, خیریه

هم‌اندیشی برای ارتقای خدمات توانبخشی در مهر سهیلا

جلسه بررسی مرکز لنفوم

موضوع جلسه: بررسی مرکز لنفوتراپی مؤسسه خیریه مهر سهیلا

در تاریخ ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۴، جلسه‌ای با محوریت بررسی مرکز لنفوتراپی مؤسسه خیریه مهر سهیلا و نقش طب فیزیکی و طب ورزشی در درمان بیماران مبتلا به سرطان، با حضور جمعی از اساتید و متخصصان این حوزه در محل مؤسسه برگزار شد.

در این نشست، جمعی از پزشکان، متخصصان توانبخشی، مدیران و پرسنل موسسه حضور داشتند. از جمله:

آقایان دکتر براتی(متخصص پزشکی ورزشی)، دکتر رنجبر(متخصص فیزیولوژی ورزش)، دکتر نکوئیان، مهندس امینی و آقای دانشوران

خانم‌ها دکتر فریبا قدیریان(متخصص فیزیوتراپی)، دکتر جلالی‌فر، خانم نجفی و خانم میرزکی.

جلسه بررسی مرکز لنفوم

در آغاز جلسه، معرفی مؤسسه توسط جناب مهندس امینی(مدیر عامل موسسه) و گزارشی از فعالیت های مرکز تحقیقات توسط خانم دکتر جلالی(هیات علمی پژوهشی مرکز تحقیقات سرطان) انجام گردید و پس از آن، به بررسی نیازهای مؤسسه در حوزه توانبخشی و لنفوتراپی پرداخته شد.

تصمیمات مهم جلسه:

مقرر شد کمیسیون توانبخشی و ورزش مؤسسه خیریه مهر سهیلا تشکیل شود تا روند اجرایی تصمیمات مرتبط با این حوزه با انسجام بیشتری پیگیری گردد.

همچنین در زمینه پیشگیری و درمان لنف، پیشنهاد برگزاری کارگاه‌های آموزشی عمومی و تخصصی مطرح شد. قرار است این کارگاه‌ها تا پایان مرداد ماه برای درمانجویان و خانواده‌های ایشان برنامه‌ریزی و اجرا شود.

از دیگر مصوبات مهم جلسه، بررسی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مؤسسه در زمینه بیماران تحت پوشش بود. بر این اساس مقرر گردید اطلاعات آماری بیماران در ارتباط با چهار نوع سرطان زیر گردآوری و تحلیل شود:

  • سرطان پستان (پس از جراحی)
  • سرطان کولون متاستاز شده
  • سرطان رحم
  • سرطان تخمدان

جلسه بررسی مرکز لنفوم

در ادامه، با مشخص شدن جامعه آماری هدف، برنامه‌ریزی‌های لازم برای بررسی وضعیت ارگونومی بیماران نیز صورت خواهد گرفت.

این جلسه گامی مؤثر در جهت ارتقای خدمات توانبخشی و درمانی برای بیماران مبتلا به سرطان بود که با همدلی و همکاری متخصصان، امید است زمینه‌ساز تحولات مثبت در مسیر درمان و بهبود کیفیت زندگی درمانجویان مؤسسه شود.

2 دیدگاه برای مطلب “هم‌اندیشی برای ارتقای خدمات توانبخشی در مهر سهیلا

  1. somayeh .mrz گفت:

    خداقوت بابت اینکه به فکر افزایش خدمات برای بیماران هستید

    1. solmaz garousi گفت:

      سپاس از لطف بی کران شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *