حاضرین: دکتر نکوئیان، دکتر فرانوش، دکتر محمودی، دکتر صارمی، دکتر بخشنده، دکتر ابراهیمی، دکتر احمدی
دستور جلسه:
۱- ارائهی نقشهی راه کمیسیون پزشکی
۲- گزارش طراحی رجیستری سرطان
۳- همایش پزشکی شخصی سرطان
۴- بارش افکار در خصوص مگاپروژهی تومرهای مغزی (رجیستری تومور مغزی و بانک سلولهای سرطانی مغز)
۵- قرارداد با شتابدهنده آمیتیس ژن
در ابتدای چالش های رجیستری توسّط جناب آقای دکتر نکوئیان مطرح گردید و سپس سایر اعضا به بحث و هم فکری پرداختند. عمده ی این چالش ها پیرامون مسائل اخلاقی و حفاظت از داده ها بود. در این خصوص مقرّر گردید تدابیر مطرح شده در نگارش پروپوزال رجیستری ها مدّ نظر قرار گیرد.
سپس اختصاصاً درخصوص رجیستری تومرهای مغزی و بانک مغز بحث و تبادل نظر گردید که خلاصه ی آن به شرح زیر است.
1- مقرّر گردید مراکز همکار در این رجیستری عبارت باشند از مرکز تحقیقات علوم اعصاب، مرکز تحقیقات رشد و نموّ کودکان، خیریه ی مهرسهیلا، پژوهشگاه رویان، شرکت آمیتیس ژن و برخی مراکز درمانی در استان های تهران و البرز
2- جناب آقای دکتر فرانوش به تعریف تومرهای مغزی پرداختند و بر رفع این برداشت اشتباه که عبارت brain tumor محدود به تومرهای داخل مغز است تأکید داشتند (شامل تومرهای مرکزی یا محیطی – اوّلیه یا ثانویه). لذا بحث تغییر نام پروژه به تومرهای سیستم عصبی مرکزی منتفی گردید و مورد موافقت قرار نگرفت.
3- مقرّر گردید برای بیوبانک، یک مرکز نوروپاتولوژی هم وارد پروژه شود. همچنین ضرورت هماهنگی با جرّاح برای فرمالینه نشدن برخی نمونه ها مطرح گردید.
4- دکتر ابراهیمی پیشنهاد نگهداری توموروئید (شبه تومرها) و نیز ضرورت نگهداری برخی از نمونه ها در تانک ازت اشاره داشتند که مورد موافقت جمع قرار گرفت.
در ادامه مرکز شتاب دهنده ی آمیتیس ژن (جناب آقای دکتر صارمی) درخصوص حمایت از طرح های فناورانه و پروژه های نیروهای طرحی و سربازنخبه جهت عقد قرارداد اعلام آمادگی نمود.
در پایان جلسه درخصوص کنگره پزشکی شخصی بحث و تبادل نظر گردید که خلاصه ی آن به شرح زیر است.
1- زمان پیشنهادی بهمن ماه 1403 مصادف با روزجهانی سرطان در سال 2025 بود.
2- مقرّر گردید صرفاً در حوزه ی سرطان و اختصاصاً در حوزه ی تومرهای مغزی باشد. همچنین تأکید بر موضوعات جدید مانند هوش مصنوعی گردید.
3- برگزاری به صورت یک روزه یا دو روزه پیشنهاد گردید و تصمیم گیری در این خصوص به جلسات آینده موکول شد.
4- مقرّر گردید یک جلسه ی اختصاصی برای کنگره و تعیین پنل ها با الگوبرداری از کنگره های ISNO و ISPO گذاشته شود.