در حمایت از بیماران مبتلا به سرطان سهیم باشیم

 

 

روش های پرداخت

بانک ملی (پرداخت کفاره)

شماره حساب کوتاه مدت: 0220074912005

شماره شبا: 770170000000220074912005 IR

شماره عابر بانک بنام موسسه : 6037991899541449

بانک ملت (پرداخت فطریه)

شماره حساب کوتاه مدت: 5525025027

شماره شبا :  960120020000005525025027 IR

شماره عابر بانک بنام موسسه : 6104337875152363

 

فطریه 

با پرداخت آنلاین فطریه و کفاره، نجات‌بخش زندگی شان باشیم
در این روزهای سخت، دارو و درمان مهم‌ترین دغدغه خانواده بیماران مبتلا به سرطان می باشد. با اختصاص دادن فطریه و کفاره روزه خود به بیماران نیازمند مبتلا به سرطان موسسه خیریه مهر سهیلا کمک کنید تا با تأمین دارو، سلامتی خود را بازیابند.
موسسه خیریه مهر سهیلا در حمایت از بیماران مبتلا به سرطان در جهت تامین هزینه دارو و درمان آماده دریافت فطریه شما عزیزان می باشد.
روش‌های پرداخت فطریه و کفاره به موسسه خیریه مهر سهیلا:
مراجعه به دفتر موسسه خیریه مهر سهیلا
از اینکه همراه موسسه خیریه مهر سهیلا کمک حال بیماران مبتلا به سرطان هستید سپاسگزاریم.

فطریه و نحوه پرداخت

فطریه و نحوه پرداخت آن می‌تواند برای بسیاری کاملا واضح نباشد. فطریه هزینه‌ای است که مسلمانان در پایان ماه مبارک رمضان می‌پردازند و پرداخت این هزینه شرایط خاصی دارد. پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این متن با ما همراه باشید تا درباره فطریه و روش پرداخت آن اطلاعات بیشتری کسب کنید.

تعریف زکات فطر یا فطریه

ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که چرا پس از اتمام ماه رمضان و یک ماه کامل روزه داری، باید مبلغی را تحت عنوان فطریه پرداخت نماییم؟ یا یک کالا را به عنوان فطریه پرداخت کنیم؟ پرداخت کردن فطریه بر اساس آموزش‌های دینی و دستورات قرآن، یک واجب شرعی یه حساب می‌آید. تمام مسلمانان وظیفه دارند هزینه‌ای پرداخت نمایند که علمای دینی را تعیین می‌کنند. این هزینه به قصد قربت پرداخت می‌شود و در راه رسیدگی به نیازمندان و فقرای جامعه و موارد دیگری استفاده می‌گردد. عید فطر در روز اول ماه شوال بوده که پس از اتمام ماه رمضان می‌رسد. پرداخت فطریه یکی از واجبات دینی است و به همین دلیل است که مسلمانان باید با نحوه پرداخت آن آشنا باشند.

فطریه به چه کسانی پرداخته می‌شود؟

فطریه در ۸ مورد پرداخت می‌شود:

  • نیازمندان و فقیران
  • بیمارانی که توانایی پرداخت هزینه‌های درمانی ندارند و به اصلاح بیماران نیازمند و مستمند هستند که با بیماری‌هایی همچون سرطان درگیر می‌باشند.
  • مسکینان: منظور کسانی است که از نظر اقتصادی در سطح پایین‌تری از فقرا قرار دارند‌.
  • مسافرانی که هزینه برگشت به شهر خودشان را ندارند و در راه مانده‌اند (در راه ماندگان)
  • افرادی بدهکاری که توانایی پرداخت بدهی‌های خود را ندارند.
  • پرداخت فطریه در راه خدا: یعنی فطریه پرداخت می‌شود تا صرف امور خیریه عمومی برای مسلمانان گردد. برای مثال از فطریه و نحوه پرداخت آن می‌توان به ساختن مساجد، مدارس، راه‌ها، بیمارستان‌، پل و … یا تعمیر این موارد اشاره کرد.
  • اگر فطریه به کافران پرداخت شود، کافران ترغیب می‌شوند که مسلمان شوند. در نتیجه می‌توان با پرداخت فطریه به آن‌ها، به گسترش اسلام کمک کرد.
  • فطریه می‌تواند به نائب امام پرداخت شود یا می‌توان آن را به مامور جمع آوری فطریه پرداخت نمود تا فطریه را به نیازمندان بدهد.

اولویت این است که مسلمانان فطریه خود را به اقوام یا آشنایان فقیر خود بپردازند و سپس به سراغ موارد بعدی بروند.

چه مقدار فطریه باید پرداخت شود؟

نظرات مراجع تقلید مختلف در سال 1401 در مورد میزان فطریه متفاوت است که اما کلیات پرداخت فطریه ثابت است.  هر شخصی که پرداخت فطریه برای او واجب است ( یعنی یک مسلمان عاقل و بالغ) باید به اندازه خودش و هر یک از کسانی که نان خور او هستند( یعنی هزینه‌های آن‌ها را پرداخت می‌کند) سه کیلو یا یک صاع برنج، خرما، گندم، ذرت یا کشمش پرداخت کند.

مسلمانان یا باید این‌ها را به صورت کالا پرداخت کنند یا مبلغ آن‌ را پرداخت نمایند که هزینه این کالاها متغیر است که باید بر اساس قیمت روز هزینه پرداخت شود. مراجع تقلید و علمای دین این طور عنوان کرده‌اند که بهتر است کالایی به عنوان فطریه به فقرا داده شود که مصرف بیشتری در میان آنان دارد. برای مثال اگر در یک روستا گندم زیاد مصرف می‌شود، فطریه بهتر است به شکل گندم پرداخت شود. فطریه و نحوه پرداخت آن به این شکل کمک بیشتری به فقرا می‌کند.

اگر یک نفر فطریه چند نفر دیگر را پرداخت می‌کند، لازم نیست فطریه همه را عین هم بدهد. منظور این است که بر فرض مثال اگر پدر خانواده فطریه زن و فرزندانش را می‌دهد، می‌تواند برای هر شخص فطریه متفاوتی بدهد. به ازای یک فرزند گندم، به ازای فرزند دیگر برنج و به ازای همسرش کالای دیگری را پرداخت کند. اما اگر بخواهد فطریه یک نفر را به نیمی برنج و نیمی گندم تقسیم کند یا کالاهای مختلفی را با هم مخلوط کند، از نظر شرعی صحیح نیست.

سخن آخر

با فطریه و نحوه پرداخت آن آشنا شدید. دقت کنید که فطریه یک واجب شرعی است و نباید یه قوانین آن بی توجهی کنید. روزه داری و پرداخت کردن فطریه مکمل هم دیگر هستند زیرا روزه داری به منظور درک حال فقرا است و اگر در انتهای ماه مبارک رمضان فطریه پرداخت کنید، به یاد داشتن فقرا را تمرین می‌کنید. رای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با ما در ارتباط باشید یا از سخنان علمای فقه اسلامی کمک بگیرید. هر زمان که در مورد فطریه سوالی داشتید، ما می‌توانیم شما را راهنمایی کنیم.

همانطور که در این مطلب مطالعه کردید، فطریه مناسب افراد کم بضاعت است. از طرف دیگر، این بخش از جامعه درگیری بیماری‌هایی همچون سرطان هستند و با قیمت بالای داروها رو به رو می‌شوند. موسسه خیریه سهیلا توانسته است که بیماران مبتلا به سرطان زیادی را تحت پوشش قرار دهد، در حالی که وضعیت مالی چندان مناسبی نداشته‌اند. پس هموطنان عزیز ما می‌توانیم در کنار هم قدم بزرگ در درمان این دسته از جامعه برداریم.

ارتباط با واحد روابط عمومی موسسه خیریه مهر سهیلا از طریق کانالهای ذیل امکان پذیر می‌باشد:

 

02634401001  –  02634401004  –  02634431002

واتساپ: 09912709656

اینستاگرام @mehresoheila